Navigatie
Yogamassage opleiding

De 6 aanrakingen

13 & 14 oktober 2018 - Jaana Siltasalmi

In 2 dagen leren emoties te transformeren. Kan dat? Ja, natuurlijk! In 2 dagen leer je om emoties te verwerken en te transformeren met behulp van shiatsu. Je leert één basistechniek per een van de 5 elementen. De techniek werkt in op de emoties die bij het element horen en helpt ze transformeren tot de bijhorende kwaliteit.

 

  • Piekeren transformeert in Aanwezigheid
  • Verdriet transformeert in Mystieke stilte
  • Angst transformeert in Zelfverzekerdheid
  • Woede transformeert in Assertiviteit
  • Schrik en hysterie transformeren in Openheid

Ervaringsgerichte aanpak die sprankelend, open en verrassend is.

De workshop de 6 aanrakingen vergroot je inzicht in emotionele processen en je verbreedt je mogelijkheden om mensen te begeleiden.

De behandeling die je leert kun je geven als een algemene, heerlijke behandeling of je kunt naar gelang aspecten ervan gebruiken binnen andere behandelingen.

De 6 aanrakingen vormen de basis van de 5 elementen shiatsu, zoals onderwezen wordt binnen Shiatsu in Bedrijf. Ze zijn geïnspireerd door de Engelse shiatsutherapeut Bill Palmer en zijn “six forms of touch”, maar zijn toch iets anders.

Op herhaling voor de helft van de prijs 
Heb je al eerder bij Thai Dee de training de 6 aanrakingen gevolgd en wil je je vaardigheden nog meer verdiepen, dan kun je voor de helft van de normale prijs de training herhalen. Dat is slechts 125 euro. Interesse? Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus neem dan snel contact op.

 

Informatie

Docent: Jaana Siltasalmi
Erkend door: ZHONG & VNT, LVNG, NVST, BATC & VBAG
Wanneer: 13 & 14 oktober 2018
Prijs: 250 euro
Waar: Thai Dee, Wiersedreef 28, Nieuwegein (Utrecht)

We staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kun je deze cursus zonder extra kosten zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je zo vaak oefenen als voor jou nodig is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg wel dat je op tijd reserveert ([email protected]). 

Schrijf je in op de cursus 'De 6 aanrakingen'

Totale cursusprijs: € 250

Blijf op de hoogte!