Navigatie
Yogamassage opleiding

Cursus Thaise zwangerschapsmassage

21 & 22 april 2018 - Tirza Bottema

Zwangerschapsmassage in Thailand

Zwangerschapsmassage wordt in Thailand al eeuwenlang toegepast ter ondersteuning van de zwangerschap en vermindering van zwangerschap gerelateerde klachten. 

De zwangerschap is een unieke tijd. Er groeit  een kindje in je buik, je voelt je speciaal. Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten ontstaan als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en vermoeidheid. Thaise zwangerschapsmassage helpt deze klachten verzachten en verminderen. 

Tijdens de tweedaagse cursus Thaise zwangerschapsmassage leer je een heerlijk ontspannende en verzachtende Thaise zwangerschapsmassage te geven van een tot anderhalf uur. Deze zwangerschapsmassage is bedoeld ter ontspanning. Wil je leren hoe specifieke klachten tijdens en na de zwangerschap te behandelen, dan is onze bijscholing van Noam Tyroler een aanbeveler. 

De nadruk ligt bij de tweedaagse cursus op het ontspannen van de schouders, lage rug, heupen en benen. De cursus is zowel geschikt voor masseurs, kraamhulpen als partners. Een echt cadeau voor zwangere vrouwen. En als kraamhulp of partner een bijzondere manier om net dat extra stukje ondersteuning en betrokkenheid te geven!

Wil je samen met je partner privéles? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Informatie

Cursus Thaise zwangerschapsmassage

Docent uren: 14
Docent: Tirza Bottema
Data: 21 & 22 april 2018
Lestijden: 10.30-17.15 uur
Lokatie: Thai Dee, Nieuwegein (Utrecht)
Kosten: 250 euro incl. reader, koffie & thee

We staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kun je deze cursus zonder extra kosten zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je zo vaak oefenen als voor jou nodig is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg wel dat je op tijd reserveert ([email protected]).

Schrijf je in op de cursus 'Thaise zwangerschapsmassage'

Totale cursusprijs: € 250

Blijf op de hoogte!