Thaise Massage cursus Nieuwegein

zondag 9 september

Thaise massage cursus in rugligging

zondag 7 oktober

Thaise massage cursus in buikligging

zondag 2 december

Thaise massage cursus in zijligging

Leren masseren?

Wil je leren masseren? Dan is de Thaise massage wellicht iets voor jou. Hier vind je alle Thaise massage cursussen in Nieuwegein van Thai Dee op een rij. Een laagdrempelige manier om nader kennis te maken met de Thaise massage en Thai Dee. Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.

In Nieuwegein bevindt zich ons opleidingsinstituut. Ons opleidingsinstituut is erkend door het CRKBO, KTNO, BATC, VBAG en SNRO. Al onze Thaise massage opleidingen worden hier gegeven. De introductiecursussen in Nieuwegein worden gegeven door Tirza Bottema, grondlegster en hoofddocent bij Thai Dee. Naast Nieuwegein kun je voor de eendaagse Thaise massage cursussen ook in Utrecht, Rotterdam en Arnhem terecht. Heb je interesse in onze erkende beroepsopleiding tot masseur Thaise yogamassage of Thaise massagetherapeut? De eendaagse Thaise massage cursussen vormen een goede manier om eerst nader kennis te maken met de Thaise massage en Thai Dee.

Wil je graag ervaringen van studenten weten? Lees dan hun testimonials onderaan de pagina over onze massage cursussen.

Praktische informatie Thaise massage cursus Nieuwegein

Docent: Tirza Bottema
Lestijden: 10.30-17.15 uur
Adres: Centrum Thai Dee, Wiersedreef 28 – Nieuwegein
Prijs: € 125,-.

Dit is inclusief:
♥ Koffie & thee
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Schrijf je je direct in voor twee cursussen, dan betaal je slechts € 225,-.
Schrijf je je direct in voor het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) dan betaal je slechts € 299,-.
Bovenstaande kortingen gelden alleen wanneer de cursussen binnen een (1) jaar worden gevolgd en op dezelfde lokatie plaats vinden. Je krijgt binnen 5 werkdagen na je aanmelding de korting terug gestort op je rekening.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Centrum Thai Dee ligt hartje Nederland. Er is volop gratis parkeergelegenheid.
Er stopt een bus op 5 minuten en een tram op 15 minuten loopafstand.

Een Thaise massage cursus is ook leuk om te doen voor een fijn dagje samen met je vriend(in).