Cursus Dynamic Thai

cursus Dynamic Thai

Cursus Dynamic Thai

Tijdens de cursus Dynamic Thai leer je in twee dagen een heel diep ontspannende massage van het hele lichaam. Dynamic Thai vormt een prachtige specialisatie binnen de Thaise massage.

Dynamic Thai bestaat uit een combinatie van aan de Thaise massage ontleende strekkingen met zachte, pulserende bewegingen. Hierdoor komt het lichaam in een heel diepe ontspanning. Vaak zeer effectief bij mensen die bij een gewone Thaise massage moeilijk kunnen ontspannen.

Door de zachtheid en de pulserende, alsmaar doorgaande bewegingen kunnen ze niet anders dan de controle loslaten en zich overgeven aan de flow van de aanraking en beweging. Hierdoor vormt Dynamic Thai een heel mooie aanvulling op de klassieke Thaise massage.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden

Dynamic Thai kan zowel los als ter aanvulling op andere massagevormen worden gegeven. De massage wordt als heel diep ontspannend ervaren en zelfs de meeste gestreste mensen kunnen bij deze massage tot ontspanning komen. Hierin zit ook de kracht van deze massage. Merk je dat iemand niet goed kan ontspannen waardoor je diepere lagen in het lichaam niet gericht kunt behandelen, dan pas je eerst de Dynamic Thai toe. Door de ontspanning is het daarna wél mogelijk om met andere massagevormen gericht de diepere lagen te behandelen.

Praktische informatie

Docenten: Tirza Bottema
Datum: zodra we weer les mogen geven plannen we een nieuwe  datum
Lestijden: 10.15-17.15 uur
Lokatie: Thai Dee, Wiersedreef 28, Nieuwegein (Utrecht)
Prijs: € 250,-

Dit is inclusief:
♥ Kofie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met alle oefeningen