Cursus Dynamic Thai

cursus Dynamic Thai

Cursus Dynamic Thai

Dynamic Thai is een diep ontspannende, zachte massagevorm waarbij het lichaam al wiegend in allerlei strekkingen wordt gebracht. Vanwege de strekkingen en de meditatieve flow, herken je duidelijk de Thaise wortels. Dynamic Thai kan zowel los als ter aanvulling op de Thaise massage of andere massagevormen worden gegeven. Ofschoon de massage plaats vindt op een mat, maak je heel gemakkelijk de vertaalslag naar de massagetafel.

Dynamic Thai is vaak zeer effectief bij mensen die bij een gewone Thaise massage moeilijk kunnen ontspannen. Door de zachtheid en de pulserende, alsmaar doorgaande bewegingen kunnen ze niet anders dan de controle loslaten en zich overgeven aan de diep ontspannende flow van de aanraking en beweging.

Daarnaast is Dynamic Thai een mooie ingang als iemand dusdanige blokkades heeft dat normale massagetechnieken en strekkingen te pijnlijk zijn. Al pulsend nodig je het lichaam uit onbewust vastgezette spanning los te laten. 

Wat leer je

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je een hele lichaamsmassage van een tot anderhalf uur. Ofschoon we de massage leren op een mat, maak je heel gemakkelijk de vertaalslag naar de massagetafel. Dynamic Thai kun je zowel los als ter aanvulling op andere massagevormen geven.

Voor wie

Deze training is voor mensen die ook mensen met veel blokkades al masserend snel tot ontspanning willen kunnen brengen. Daarnaast is Dynamic Thai gewoon ook een echte aanvulling binnen je praktijk. Zowel als losse behandeling als ter behandeling van specifieke blokkades. Vrijwel iedereen die de Dynamic ondergaat ervaart deze als diep ontspannen en heilzaam.

Toelatingseisen

Enige ervaring met massage is een pre.

Kijk voor ons volledige aanbod aan opleidingen, cursussen & specialisaties op: https://www.yogamassage.nl

Praktische informatie

Docent: Richelle van Gerwen
Datum: zaterdag 27 & zondag 28 januari 2024
Lestijden: 10.30-17.30 uur
Lokatie: Schafterdijk 11, Valkenswaard
Zelfstudie: n.v.t.
Niveau: MBO
Prijs: € 295,-

Dit is inclusief:
♥ Kofie, thee en snacks
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met alle oefeningen

Other interesting specializations: Dancing Thai massage - Touch therapy & Trauma releaseThai Chair massage