In je element met je praktijk

In je element met je praktijk

Docent Noelle van Kasteren-Thai Dee

‘In je element met je praktijk’

Behoefte om je helemaal in je element te voelen in je praktijk maar je weet niet hoe? Dan is deze training wellicht iets voor jou. We geven een unieke training met de 5 elementen als ingang. We kijken waar jouw kracht ligt en wat jij nodig hebt om deze vorm te geven.

Tijdens je leven doe je allerlei kennis en ervaring op. Door opvoeding, opleiding(en), werksituaties en allerlei andere ervaringen in je leven ben je geworden tot wie je nu bent. Tijdens deze bijscholing ontdek je wie je bent, wat je wilt, wat je in je praktijk te bieden hebt en hoe jij je praktijk vorm kunt geven.

Heb jij al een praktijk? Ook dan kan het zinvol zijn om te kijken waar je nu staat en of je nog steeds doet wat jij het liefste wilt uitdragen. Onderzoeken of de manier waarop jij je inzet nog steeds past bij jouw sterke punten en de doelen die je nastreeft.

Door een combinatie van o.a. yoga, mindfulness en prikkelende oefeningen kom je dicht bij jezelf. Er komt er een ontwikkeling op gang. Een proces waardoor je jouw praktijk zodanig vorm gaat geven dat je helemaal in je element bent.

Wat leer je tijdens de training ‘in je element met je praktijk’?

Tijdens deze 4-daagse training ga je op zoek naar:

  • Wie ben ik?
  • Waar ben ik goed in?
  • Waar zitten mijn valkuilen?
  • Wat heb ik te bieden?
  • Welke doelgroep spreekt me aan?
  • Wat is de kern van mijn boodschap?
  • Hoe treed ik naar buiten?

De basis voor de training is de 5-elementenleer. Er zijn onderdelen die je individueel doet, maar je voorziet elkaar ook in groepjes van feedback en inspiratie. Je leert om in de breedste zin van het woord na te denken over wat voor jou belangrijk is. Daarnaast krijg je handvatten die je kunt gebruiken om te komen tot waar je wilt zijn. Het is jouw pad, jou weg!

Na afloop ben je in staat om:

  • Een goed zelfbeeld te hebben.
  • Te weten waar je kracht, je sterke punten zitten.
  • Je praktijk vorm te geven zodat hij helemaal bij jouw identiteit past. (denk hierbij onder andere aan jouw aanbod, je doelgroep, tools om naar buiten te treden)

Voor wie?

De cursus is voor iedereen die wil starten of onlangs is gestart met een eigen praktijk op het gebied van gezondheid en coaching. Daarnaast ben jij ook welkom als je voor jouw al langer bestaande praktijk wilt onderzoeken of jouw aanbod en doelgroep nog steeds aansluit bij jouw sterke punten en de doelen die je nastreeft.

Praktische informatie

Docent: Noëlle van Kasteren
Data: 19 & 20 november 2022
Lestijden: 10.15-17.00 uur
Lokatie: Thai Dee, Schafterdijk 11, Valkenswaard
Investering: € 275,-

Dit is inclusief:
♥ Koffie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met oefeningen

Kijk voor ons volledige aanbod aan opleidingen, cursussen & specialisaties op: https://www.yogamassage.nl