Thaise voetmassage – Nuad Phaa Taow

Thaise voetmassage

Demonstratie van een techniek uit de Thaise voetmassage.

Thaise voetmassage

Nuad phaa taow - นวดเท้า is een bijzondere Thaise voetmassage die helpt de gezondheid te versterken. Het masseren van je voeten helpt niet alleen om uit je hoofd te komen en makkelijker te aarden, maar voorkomt en verhelpt ook allerhande klachten.

Een voetmassage is in Thailand veel meer ingeburgerd. Daar wordt het zelfs op drukke markten ter ontspanning aangeboden.

Voeten zijn meestal een ondergeschoven kindje. Mensen vinden hun voeten vaak vies en weten niet dat gezonde voeten de basis zijn voor een gezond lichaam. Maar overbelasting door onder meer overgewicht en slecht schoeisel kunnen zodanige klachten aan de voeten geven, dat deze doorwerken naar de knieën, heupen en zelfs de rug en nek.  Een  behandeling van de voeten wordt dan ook vaak als heel helend ervaren.” Daarnaast geeft de Thaise voetmassage een diepe ontspanning. Na afloop hebben mensen het gevoel op wolken te lopen en voelen zich helemaal ontspannen en verfrist.

Tijdens deze cursus leer je een voetmassage van een uur.

Voor wie

Iedereen kan mee doen aan deze cursus. Zowel voor beginners als ervaren masseurs  vormt de De Thaise voetmassage een mooie aanvulling. 

Docent

Tirza Bottema, de grondlegger van Thai Dee, verzorgt  de training. Zij is een bevlogen docent van de Thaise (voet)massage. Ze beschikt over ruim 30 jaar praktijkervaring en geeft al meer dan 20 jaar les. 

Praktische informatie

Docent: Tirza Bottema
Data: woensdag 1 & 8 december 2021
Lestijden: 10.30 -17.30 uur
Lokatie: Thai Dee, Schafterdijk 11, Valkenswaard (onder Eindhoven)
Prijs: € 250,-

Dit is inclusief:
♥ Kofie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met alle oefeningen