Thaise Massage cursus Rotterdam

zaterdag 26 januari

Thaise massage cursus in buikligging

zondag 10 maart

Thaise massage cursus in zijligging

Thaise massage cursus Rotterdam

Wegens zwangerschapsverlof zijn er tijdelijk geen nieuwe cursussen in Rotterdam. Kijk voor ons huidige aanbod in Nieuwegein, Arnhem en Utrecht.

Ben je op zoek naar een gedegen massage cursus in Rotterdam? Volg dan de cursus Thaise yogamassage bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Hier vind je al onze eendaagse Thaise massage cursussen  in Rotterdam op een rij. We geven drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging. Naast Rotterdam kun je voor de eendaagse Thaise massage cursus ook in Arnhem, Utrecht en Nieuwegein terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Ons opleidingsinstituut is erkend door het CRKBO, KTNO, BATC, VBAG, CAT, LVNG en THAI. Al onze Thaise massage opleidingen worden in Nieuwegein gegeven.

Heb je interesse in onze erkende beroepsopleiding tot masseur Thaise yogamassage of Thaise massagetherapeut? De eendaagse Thaise massage cursussen vormen een goede manier om eerst nader kennis te maken met de Thaise massage en Thai Dee.

Wil je graag ervaringen van studenten weten? Lees dan hun testimonials onderaan de pagina over onze massage cursussen.

Praktische informatie Thaise massage cursus Rotterdam – Heenvliet

Docent: Marije van Werkhoven
Lestijden: 10.00 – 17.00 uur
Lokatie: Studio Yin – Branderf (zie bord), Heenvliet / Centrum Djoi – Rotterdam
Kosten: € 125,-

Dit is inclusief:
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen
♥ Koffie & thee

Twee- en drieluikkorting

Schrijf je je direct in voor twee cursussen, dan betaal je slechts € 225,-.
Schrijf je je direct in voor het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) dan betaal je slechts € 299,-.
Bovenstaande kortingen gelden alleen wanneer de cursussen binnen een lesjaar plaats vinden. Je mag ze op alle vier de verschillende locaties volgen.
Binnen 5 werkdagen na je aanmelding krijg je de korting terug gestort op je rekening.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling

Alle introductiecursussen mag je binnen een lesjaar kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Een Thaise massage cursus is ook leuk om te doen voor een fijn dagje samen met je vriend(in).