Navigatie
Yogamassage opleiding

Thaise massagecursus in rugligging

8 juli 2018

Wil jij je vrienden en familie leren masseren of ben je al masseur en wil jij jezelf verder specialiseren? Leer de eeuwenoude Thai Yoga massage via hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage in Nederland; Thai Dee. Tijdens deze introductiecursus leer je een eenvoudige Thaise massage in rugligging.

Wat is Thai Yoga Massage?

Thaise yogamassage is een preventieve en therapeutische volledige lichaamsmassage, gegeven op een mat op de grond. Het is een combinatie van yoga, massage, mindfulness en acupressuur. Thai Yoga Massage is anders dan andere massages, omdat zowel masseur als cliënt voortdurend in beweging zijn. Deze massage biedt je ontspanning en beweging in één met enorm veel gezondheidsvoordelen!

Wat kun je van deze dag verwachten?

Tijdens deze ééndaagse cursus leer je de basis van traditionele Thai Yoga Massage in buikligging.

  • Je leert contact te komen met jezelf door mindfulness en meditatie
  • Je maakt kennis met liefdevolle vriendelijkheid oftewel Metta
  • Je leert de basis van Thai Yoga massage in rugligging, waardoor je vrienden en familie 30 minuten een ontspanningsmassage in rugligging kan geven

Alle docenten van Thai Dee zijn opgeleid door hét opleidingsinstituut. Door hun kennis en ervaring, zijn zij specialist binnen hun vakgebied en hebben veel liefde en passie voor hun vak. 

Ook leuk om te doen voor een fijn dagje samen met je vriend(in).

 

Informatie

Docent: Marjolein burgers
Datum: 8 juli 2018
Locatie: Heart Yoga, Utrecht
Lestijden: 13.00-18.00 uur
Kosten: 125 euro

Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kun je deze cursus zonder extra kosten zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je zo vaak oefenen als voor jou nodig is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg wel dat je op tijd reserveert ([email protected]).

Besluit je om na afloop mee te doen met de massage opleiding, dan krijg je de kosten voor 1 introductiecursus direct na aanvang van de opleiding terug. Zo bieden we je de mogelijkheid om eerst te ervaren of deze massage bij je past.

Schrijf je in op de cursus ''

Totale cursusprijs: € 125

Blijf op de hoogte!