Thaise Massagecursussen Arnhem

vrijdag 23 maart

Thaise massage cursus in buikligging

vrijdag 18 mei

Thaise massage cursus in rugligging

Eendaagse Thaise massagecursussen Arnhem

Hier vind je al onze eendaagse Thaise massagecursussen in Arnhem op een rij. We geven drie verschillende introductiecursussen: Thaise massage in rugligging, buikligging en zijligging. Volg je ze alle drie, dan krijg je een flinke korting.

Naast Arnhem kun je voor de eendaagse Thaise massagecursussen ook in Utrecht, Rotterdam en Nieuwegein terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Alle opleidingen worden dan ook in Nieuwegein gegeven.

Praktische informatie Thaise massagecursussen Arnhem

Docent: Richelle van Gerwen
Lestijden: 12.30-18.00 uur
Adres: Home of Zen, Velperweg 95 – Arnhem
Kosten: € 125,-

Dit is inclusief:
♥ Thee
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Met zijn tweeën is slimmer! Dan betaal je ieder slechts  €115,-.
Volg je het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) binnen een jaar op dezelfde locatie, dan krijg je nog meer korting! Je betaalt dan slechts € 299,-. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Inschrijven voor bovenstaande kortingsmogelijkheden gaat via het contactformulier. Vermeld altijd je n.a.w. gegevens + de data.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lokatie
Home of Zen is een prachtige lokatie in een oud herenhuis. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van de trein en de bus stopt voor de deur. Er volop gratis parkeergelegenheid achter het pand en in de straat.