Thaise Massagecursussen Rotterdam

zondag 15 april

Thaise massage cursus in rugligging

zondag 27 mei

Thaise massage cursus in buikligging

zondag 24 juni

Thaise massage cursus in zijligging

Eendaagse Thaise massagecursussen Rotterdam

Hier vind je al onze eendaagse Thaise massagecursussen  in Rotterdam op een rij. We geven drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.

Naast Rotterdam kun je voor de eendaagse Thaise massagecursussen ook in Arnhem, Utrecht en Nieuwegein terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Alle opleidingen worden dan ook in Nieuwegein gegeven.

Praktische informatie Thaise massagecursussen Rotterdam

Docent: Marije van Werkhoven
Lestijden: 10.00 – 17.00 uur
Lokatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5 – Rotterdam
Kosten: € 125,-

Dit is inclusief:
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Met zijn tweeën is slimmer! Dan betaal je ieder slechts  €115,-.
Volg je het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) binnen een jaar op dezelfde locatie, dan krijg je nog meer korting! Je betaalt dan slechts € 299,-.
Inschrijven voor bovenstaande kortingsmogelijkheden gaat via het contactformulier. Vermeld altijd je n.a.w. gegevens + de data.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Rondom Centrum Djoj is gratis parkeergelegenheid. Ook stoppen er trams op loopafstand.