Thaise massagecursussen Utrecht

zondag 11 maart

Thaise massage cursus in rugligging

zondag 6 mei

Thaise massage cursus in buikligging

zondag 8 juli

Thaise massage cursus in zijligging

Eendaagse Thaise massagecursussen Utrecht

Hier vind je alle eendaagse Thaise massagecursussen van Thai Dee in Utrecht op een rij. Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.

Naast Utrecht kun je voor de eendaagse Thaise massagecursussen ook in Arnhem, Rotterdam en Nieuwegein terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Alle opleidingen worden dan ook in Nieuwegein gegeven.

 

Praktische informatie Thaise massagecursussen Utrecht

Docent: Marjolein Burgers
Lestijden: 13.00-18.00 uur
Adres: Heart Yoga, Van der Mondestraat 107 – Utrecht
Kosten: € 125,-

Dit is inclusief:
♥ Thee
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Met zijn tweeën is slimmer! Dan betaal je ieder slechts  €115,-.
Volg je het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) binnen een jaar op dezelfde locatie, dan krijg je nog meer korting! Je betaalt dan slechts € 299,-. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Inschrijven voor bovenstaande kortingsmogelijkheden gaat via het contactformulier. Vermeld altijd je n.a.w. gegevens + de data.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Parkeren met auto (betaald) en fiets kan voor de deur bij Heart Yoga.
Gratis parkeren van de auto kan bij de Willem Schuylenburglaan. Vanaf hier is het 7 minuten lopen naar Heart Yoga.