Artikel over Thaise yogamassage in vakblad Esthé!

Artikel Thaise yogamassage in Esthé

Helemaal blij met een prachtig en uitgebreid artikel over de Thaise yogamassage in vakblad Esthé. Hét vakblad binnen de schoonheidsspecialisten branche. Met naast uitgebreide informatie over de Thaise yogamassage ook een interview met mij en twee bij Thai Dee afgestudeerde schoonheidsspecialisten.

Thaise yogamassage is immers ook binnen de schoonheidsspecialisten praktijk een erg mooie aanvulling en verdieping op hun aanbod. En, zoals je zult lezen in de interviews met twee schoonheidsspecialisten die bij Thai Dee de driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut hebben gedaan, het heeft hun een holistische kijk op het lichaam en gezondheid gegeven. Bij het werk als schoonheidsspecialiste ook heel waardevol!

Op de site kan ik, vanwege de grote lappen tekst die dan ontstaan, niet zo uitgebreid vertellen over de geschiedenis, de verschillende aspecten en het effect van de Thaise massage. Omdat het het hoofdartikel van Esthé is geworden in dat artikel wel. Wil je ook meer lezen over de Thaise yogamassage, klik op onderstaande link:

Artikel Esthé

vakblad Esthé

Veel leesplezier toegewenst!

Tirza Bottema
Grondlegger Thai Dee

Meer interessante blogs lezen over Thaise massage? Kijk dan eens op onze Thai Dee massage blog pagina.