Navigatie
Yogamassage opleiding

Thaise stoelmassage cursus

9 & 23 november 2018 - Tirza Bottema

Thaise stoelmassage cursus

Thaise stoelmassage is een unieke variant op de gewone stoelmassage. Je leert strekkingen en andere Thaise massage technieken toe te voegen die de uitwerking van de stoelmassage verdiepen. De aandacht ligt hierbij op hoofd, nek, schouders, rug en armen. Als masseur leer je stoelmassage technieken met de handen, ellebogen en knieën. Tijdens de cursus leer je een Thaise stoelmassage van 30 minuten. Na 15 minuten zal de gemasseerde zich echter al ontspannen en vitaal voelen.

Na afloop van de Thaise stoelmassage cursus ben je in staat om:
- Een Thaise stoelmassage van een half uur te geven.
- Spierspanning en stress te verminderen.
- Gebruik te maken van een goede lichaamsergonomie.
- Vanuit Metta (liefdevolle aandacht) te masseren.

Je neemt in principe je eigen stoelmassagestoel mee. Lukt het niet om er een te regelen als je er zelf geen hebt. Neem dan contact op met Thai Dee. Dan kijken we of we iets voor je kunnen regelen.

Je kunt je na voltooiing van de cursus aansluiten bij de vereniging voor stoelmasseurs (www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl).

Op herhaling voor de helft van de prijs 
Heb je al eerder bij Thai Dee de training Thaise stoelmassage gevolgd en wil je je vaardigheden nog meer verdiepen, dan kun je voor de helft van de normale prijs de training herhalen. Dat is slechts 62,50 euro. Interesse? Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus neem dan snel contact op.

 

Informatie

Erkend door: Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs
Datum: vrijdag 9 & 23 november 2018
Docent: Tirza Bottema
Docent uren: 7
Lokatie: Thai Dee, Wiersedreef 28, Nieuwegein (Utrecht)
Lestijden: 10.15-17.15 uur
Kosten: 250 euro, incl. koffie & thee en certificaat
Toelatingseisen: minimaal 60 docentgebonden uren massage opleiding

We staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kun je deze cursus zonder extra kosten zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je zo vaak oefenen als voor jou nodig is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg wel dat je op tijd reserveert ([email protected]).

Schrijf je in op de cursus 'Thaise stoelmassage cursus'

Totale cursusprijs: € 250

Blijf op de hoogte!