Thaise Massage cursus Arnhem

vrijdag 28 september

Thaise massage cursus in buikligging

vrijdag 26 oktober

Thaise massage cursus in zijligging

vrijdag 30 november

Thaise massage cursus in rugligging

Thaise massage cursus Arnhem

Ben je op zoek naar een gedegen massage cursus in Arnhem? Volg dan de cursus Thaise yogamassage bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Hier vind je al onze eendaagse Thaise massage cursussen in Arnhem op een rij. We geven drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, buikligging en zijligging. Volg je er twee of alle drie, dan krijg je een flinke korting.

Naast Arnhem kun je voor de eendaagse Thaise massage cursussen ook in Utrecht, Rotterdam en Nieuwegein terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Ons opleidingsinstituut is erkend door het CRKBO, KTNO, BATC, VBAG en SNRO. Al onze opleidingen worden in Nieuwegein gegeven.

Heb je interesse in onze erkende beroepsopleiding tot masseur Thaise yogamassage of Thaise massagetherapeut? De eendaagse Thaise massage cursussen vormen een goede manier om eerst nader kennis te maken met de Thaise massage en Thai Dee.

Wil je graag ervaringen van studenten weten? Lees dan hun testimonials onderaan de pagina over onze massage cursussen.

Praktische informatie Thaise massage cursus Arnhem

Docent: Richelle van Gerwen
Lestijden: 10.30-17.15 uur
Adres: Life force yoga, Uitterweert 2 – Westervoort
Kosten: € 125,-

Dit is inclusief:
♥ Thee
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Schrijf je je direct in voor twee cursussen, dan betaal je slechts € 225,-.
Schrijf je je direct in voor het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) dan betaal je slechts € 299,-.
Bovenstaande kortingen gelden alleen wanneer de cursussen binnen een (1) jaar worden gevolgd en op dezelfde lokatie plaats vinden. Je krijgt binnen 5 werkdagen na je aanmelding de korting terug gestort op je rekening.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lokatie
Home of Zen is een prachtige lokatie in een oud herenhuis. Het ligt op slechts 10 minuten lopen van de trein en de bus stopt voor de deur. Er volop gratis parkeergelegenheid achter het pand en in de straat.

Een Thaise massage cursus is ook leuk om te doen voor een fijn dagje samen met je vriend(in)!