Cursus Thaise voetmassage – Nuad pha toa

cursus Thaise voetmassage

Demonstratie van een techniek uit de Thaise voetmassage.

Cursus Thaise voetmassage

Voetmassage is een hele oude, eenvoudige, maar zeer effectieve natuurgeneeskundige behandelmethode. Het is een drukpuntmassage, waarbij men ervan uit gaat de je gehele lichaam terug te vinden is in je voeten. De voeten vormen als het ware een landkaart van je lichaam. Hierdoor kun je door middel van de activering van de verschillende reflexzones op je voeten de bijbehorende lichaamsdelen aanzetten om beter te gaan functioneren. Daarnaast werkt een voetmassage heel aardend en ontspannend.

Wat maakt de Thaise voetmassage zo bijzonder?

De Thaise voetmassage onderscheidt zich van de gewone voetreflexmassage door de grote variëteit aan handelingen. Drukpuntmassage wordt afgewisseld met afleurages, oliemassage met een wat krachtigere massage op de droge huid. Daarnaast behandel je de voeten met een speciaal voor dit doeleind gemaakt stokje. Hiermee kun je heel effectief allerlei reflexzones behandelen. De Thaise voetmassage vitaliseert lichaam en geest. Na afloop voel je je als herboren. 

Wat leer je tijdens de cursus Thaise voetmassage?

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je een diep ontspannende voetmassage van een uur.   Je kunt deze massage los aanbieden of (ten dele) integreren in een gewone (Thaise) massage.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Zowel mensen met als zonder ervaring.  Thaise voetmassage is eenvoudig te leren. Hierdoor kun je na voltooiing direct al een fijne behandeling aanbieden. 

Praktische informatie

Docent: Tirza Bottema
Data: woensdag 27 & donderdag 28 april 2022
Lestijden: 10.30-17.00 uur
Lokatie: Thai Dee, Schafterdijk 11, Borkel en Schaft
Prijs: € 275,- 

Dit is inclusief:

♥ Kofie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek