Terugkomdag Thai Dee massagetherapeuten

Terugkomdag Thai Dee massagetherapeuten

Jaarlijks is er een terugkomdag voor Thai Dee massagetherapeuten. De docenten binnen Thai Dee blijven zich ontwikkelen en verdiepen. En dat zie je terug in de opleiding. Nieuw opgedane methoden en technieken worden geïntegreerd binnen de lessen.  Jaarlijks is er daarom een terugkomdag voor afgestudeerden, zodat ook zij up to date blijven.

Aanvullende methoden bij nek- en schouderklachten

Nek- en schouderklachten zijn een van de meest voorkomende klachten. Deze verdiepingsdag leer je een aantal zeer effectieve, aanvullende methoden en technieken om  deze te verminderen of op te heffen. De methoden en technieken zijn afkomstig van Ajahn Pichest en Ajahn Sinchai. Beide beroemd vanwege hun grote therapeutische vaardigheden. In hun eenvoud zijn ze zeer effectief. Ze vormen daarom een erg mooie aanvulling binnen je praktijk.

Vrijstelling

Heb je al een andere bijscholing gevolgd bij Thai Dee of andere Thaise massage opleiding, dan kom je mogelijk in aanmerking voor vrijstelling  van de terugkomdag. Neem dan contact op met Thai Dee. We kijken dan of deze bijscholing voldoet aan de eisen voor vrijstelling.

Studenten die in dit kalenderjaar hun diploma tot Thaise massagetherapeut hebben behaald, zijn voor registratie als Thaise massagetherapeut bij Thai Dee vrijgesteld van deelname.

Praktische informatie

Docent uren: 6
Docent: Tirza Bottema
Datum: 8 oktober 2022
Lestijden: 10.30-17.00 uur
Lokatie: Schafterdijk 11, Valkenswaard
Prijs: 75 euro incl. koffie & thee

Alleen voor Thai Dee massagetherapeuten