Thaise Massage cursus Nieuwegein

woensdag 7 april
cursus fascia massage

Thaise massage in rugligging

woensdag 12 mei

Thaise massage cursus in buikligging

woensdag 9 juni
Thaise yogamassage cursus

Thaise massage in zijligging

Leren masseren?

Wil je leren masseren en iets bijzonders aanbieden? Dan is de Thaise massage wellicht iets voor jou. Hierboven vind je alle Thaise massage cursussen van Thai Dee in Nieuwegein op een rij. Er zijn drie verschillende  eendaagse cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.

Vanaf dit najaar verhuist Thai Dee naar Valkenswaard (15 km onder Eindhoven). Je kunt dan kiezen uit tweedaagse cursussen en meerdere uitgebreidere blokken die tevens onderdeel vormen van de eenjarige erkende opleiding. Zo krijgen we meer verdieping bij de cursussen en heb je daarnaast de mogelijkheid om de opleiding in je eigen tempo te doen. Klik op meerdaagse cursussen Thaise yogamassage voor nadere informatie over de meerdaagse cursussen en op Thaise massage opleiding voor meer informatie over de opleiding.

Tips:
– Een Thaise massage cursus kan ook een leuke manier zijn om samen met je partner of een vriend(in) samen er tussenuit te zijn en direct te leren masseren!
– Nieuwsgierig hoe andere studenten onze opleidingen en cursussen hebben ervaren? Lees dan hun testimonials onderaan de pagina over onze massage cursussen.

Praktische informatie

Docent: Tirza Bottema
Lestijden: 10.30-17.15 uur
Lokatie: t/m juni 2021 Wiersedreef 28 – Nieuwegein Daarna verhuizen we naar Valkenswaard
Kosten eendaagse cursus: € 145,-

Kosteloos op herhaling

Alle een- en tweedaagse cursussen mag je één keer kosteloos herhalen. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Zo weet je zeker dat je echt goed leert masseren! Meld je wel altijd snel aan, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.