Navigatie
Yogamassage opleiding

Thaise massage cursus in zijligging

Zondag 29 april 2018

Wil jij je vrienden en familie leren masseren of ben je al masseur en wil jij jezelf verder specialiseren? Leer de eeuwenoude Thai Yoga massage via hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage in Nederland; Thai Dee.

Wat is Thaise yogamassage?

Thaise yogamassage is een combinatie van yoga, massage, mindfulness en acupressuur. Thai Yoga Massage is anders dan andere massages, omdat zowel masseur als cliënt voortdurend in beweging zijn. Deze massage biedt je ontspanning en beweging in één met enorm veel gezondheidsvoordelen!

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens deze eendaagse massage cursus leer je een eenvoudige Thaise massage in rugligging. De workshop is praktisch van opzet. Naast de massagetechnieken zelf is er o.a. aandacht voor een goede lichaamsergonomie, Metta (liefdevolle aanwezigheid) en Mindfulness. Na afloop ben je in staat om in huiselijke sfeer een ontspannende Thaise yogamassage in rugligging te geven van een half uur.

Er zijn drie verschillende eendaagse Thaise yogamassage cursussen. Ze kunnen los of naast elkaar worden gevolgd. 

Ook leuk om te doen voor een fijn dagje samen met je partner of vriend(in).

 

Informatie

Docent: Tirza Bottema
Datum: zondag 29 april 2018
Locatie: Thai Dee, Nieuwegein
Lestijden: 10.30-17.15 uur
Kosten: 125 euro

We staan garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom kun je deze Thaise massage cursus zonder extra kosten zo vaak volgen als je wilt. Zo kun je zo vaak oefenen als voor jou nodig is. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg wel dat je op tijd reserveert ([email protected]).

Besluit je om na afloop mee te doen met de massage opleiding, dan krijg je de kosten voor 1 introductiecursus direct na aanvang van de opleiding terug. Zo bieden we je de mogelijkheid om eerst te ervaren of deze massage bij je past.

Schrijf je in op de cursus 'Thaise massage in zijligging 29-04-18'

Totale cursusprijs: € 125

Blijf op de hoogte!