Tweedaagse Thaise Massage cursussen

Onderscheid je als masseur

Wil je leren masseren en iets bijzonders aanbieden of houd je van yoga en massage? Dan is de Thaise yogamassage wellicht iets voor jou. Thaise massage bestaat uit een uitgelezen combinatie van massage, aan de yoga ontleende strekkingen en acupressuur. Deze versterken elkaar en hierdoor werkt de massage zowel fysiek als energetisch heel diep door. De massage is zonder olie en wordt over de kleding heen gegeven, op een speciale Thaise massagemat of futon.

Onderaan deze pagina vind je alle Thaise massage cursussen van Thai Dee op een rij. Je kunt kiezen uit twee losse tweedaagse cursussen en een verdiepingsdag. Heb je alle lessen gevolgd, dan kun je je aanmelden voor het praktijkexamen.

Wat leer je en wat bieden we

Twee tweedaagse cursussen
Per tweedaagse cursus  leer je een Thaise massage van een uur in twee verschillende uitgangshoudingen. Hierbij is niet alleen aandacht voor de juiste techniek. Ook leer je hoe je adem in te zetten en af te stemmen in het moment. Met Metta (loving kindness) en mededogen als basis. Daarnaast leer je een goede lichaamsergonomie ter voorkoming van klachten aan je eigen rug, schouders, knieën en handen.

Verdiepingsdag
Tijdens de verdiepingsdag bereiden we je voor op het praktijkexamen. Naast herhaling besteden we ook aandacht een goede anamnese, zodat je de massage beter af kunt stemmen op de wensen en mogelijkheden van de ontvanger.

Praktijkexamen
Heb je beide tweedaagse cursussen en de verdiepingsdag gevolgd, dan kun je je inschrijven voor het praktijkexamen.  Slaag je voor het praktijkexamen, dan krijg je een diploma.

Direct deelnemen aan het hele blok
Ook kun je je  direct aanmelden voor het  hele blok. Dit vormt tevens blok 1 van de eenjarige Thaise massage opleiding. De eenjarige opleiding  bestaat uit drie blokken. Zo heb je  de mogelijkheid om de opleiding in je eigen tempo te doen. Schrijf je je direct in voor het hele blok (alle lessen + praktijkexamen), dan krijg je € 120,- korting. Klik op blok 1 Thaise massage opleiding om je direct aan te melden voor het hele blok. Meld je je direct aan voor de hele eenjarige opleiding, dan krijg je daar bovenop nog eens € 100,- korting. Klik op Thaise massage opleiding voor meer informatie en aanmelding.

Veel persoonlijke aandacht
Thai Dee is een kleinschalig opleidingsinstituut waar persoonlijke aandacht centraal staat. Daarom werken we met kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij nodig heeft om een goede masseur te worden.

Een prachtige lokatie
Thai Dee bevindt zich in een warm, sfeervol houten huis, midden in het groen. Je komt er direct tot rust. Het houten huis, de natuur en stilte om je heen geven je het gevoel dat je op retraite bent.

Voor wie

Iedereen is welkom, met of zonder massage ervaring.
De lessen zijn op MBO denkniveau.

Praktische informatie

Lokatie: Schafterdijk 11 – Valkenswaard
Docent: Tirza Bottema
Lestijden: 10.30-17.30 uur
Niveau: MBO
Vooropleiding: Geen specifieke vooropleiding nodig.
Zelfstudie: Bij de losse tweedaagse cursussen geen huiswerk.

Volg je blok 1 helemaal, dan wordt je geacht thuis de massage tenminste tweemaal per week te oefenen.
In totaal moet je dan rekenen op zo’n 20 uur training buiten de lessen om.

Kosten

Tweedaagse cursus: € 275,-
Eendaags verdiepingsblok: € 145,-
Los praktijkexamen: € 75,-
Direct aanmelden voor het hele blok: € 650,- (dit is tevens blok 1 van de eenjarige Thaise massage opleiding)
Alle kosten zijn inclusief reader, koffie & thee.

Meer lezen over de werking en het effect van deze unieke massagevorm? Klik dan op Thaise yogamassage.

woensdag 18 januari

Thaise massage in rugligging & buikligging 18 & 19 januari

woensdag 8 februari
Thaise massage in zit

Thaise massage in zijligging & zit 8 & 9 februari

woensdag 15 maart
Thaise massage met Metta

Verdiepingsdag woensdag 15 maart

woensdag 5 april

Praktijkexamen blok 1 woensdag 5 april

vrijdag 8 maart

Blok 1 Thaise yogamassage – vrijdag

vrijdag 4 oktober

Blok 1 Thaise yogamassage – vrijdag