Thaise Massagecursussen Nieuwegein

zondag 29 april

Thaise massage cursus in zijligging

zondag 3 juni

Thaise massage cursus in buikligging

vrijdag 6 juli

Thaise massage cursus in rugligging

zondag 9 september

Thaise massage cursus in rugligging

zondag 7 oktober

Thaise massage cursus in buikligging

Eendaagse Thaise massagecursussen Nieuwegein

Hier vind je al onze eendaagse Thaise massagecursussen in Nieuwegein op een rij. Er zijn drie verschillende cursussen: Thaise massage in rugligging, zijligging en buikligging.

Naast Nieuwegein kun je voor de eendaagse Thaise massagecursussen ook in Utrecht, Rotterdam en Arnhem terecht. In Nieuwegein ligt ons opleidingsinstituut. Alle opleidingen worden dan ook in Nieuwegein gegeven.

Praktische informatie Thaise massagecursussen Nieuwegein

Docent: Tirza Bottema
Lestijden: 10.15-17.15 uur
Adres: Centrum Thai Dee, Wiersedreef 28 – Nieuwegein
Prijs: € 125,-.

Dit is inclusief:
♥ Koffie & thee
♥ Werkboek met alle Thaise massage oefeningen

Met zijn tweeën is slimmer! Dan betaal je ieder slechts  €115,-.
Volg je het hele drieluik (rugligging, buikligging & zijligging) binnen een jaar op dezelfde locatie, dan krijg je nog meer korting! Je betaalt dan slechts € 299,-. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Inschrijven voor bovenstaande kortingsmogelijkheden gaat via het contactformulier. Vermeld altijd je n.a.w. gegevens + de data.

Schrijf je je na afloop van een cursus in voor de Thaise massage opleiding, dan krijg je de prijs van 1 introductiecursus direct na aanvang  van de opleiding terug.

Kosteloos op herhaling
Alle introductiecursussen mag je op de locatie waar je hem hebt gevolgd kosteloos zo vaak herhalen als je wilt. Iedere cursus wordt 2x per jaar op dezelfde locatie gegeven. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Thai Dee staat voor kwaliteit en geeft je zo de kans om de puntjes op de i te zetten. Meld je wel altijd snel aan voor een herhaling, want er zijn per les een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Centrum Thai Dee ligt hartje Nederland. Er is volop gratis parkeergelegenheid.
Er stopt een bus op 5 minuten en een tram op 15 minuten loopafstand.