Cursus Thaise tafelmassage

Cursus Thaise oliemassage

Thaise tafelmassage is een mooie aanvulling op de klassieke Thaise massage.

Tijdens deze driedaagse cursus leer  je een heerlijk ontspannende Thaise massage op de tafel. Bij de Thaise tafelmassage gebruik je, in tegenstelling tot de klassieke Thaise massage, olie en masseer je op direct op de huid in plaats van over de kleding heen. De nadruk ligt op het masseren met olie van spieren en meridianen. Af en toe afgewisseld met eenvoudige strekkingen.

De Thaise tafelmassage is zacht. Bij het geven van een oliemassage is een empatisch vermogen tot invoelen voldoende om een goede massage te geven. Je kunt het eigenlijk niet verkeerd doen en geen fysieke schade toebrengen bij de ontvanger. Een Thaise tafelmassage is daardoor een ontspannen eerste kennismaking met de Thaise massage.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Tijdens deze cursus leer je hoe een groot aantal knedingen,  affleurages, meridiaanstrijkingen plus diverse Thaise massage strekkingen te geven op de massagetafel. Na afloop ben je in staat een uitgebreide Thaise tafelmassage te geven van twee uur.
Voor mensen met Thaise massage ervaring helpt deze cursus ook om op de mat geleerde strekkingen te vertalen naar de massagetafel. Zo kun je mensen die moeilijk op een mat kunnen liggen toch een Thaise massage geven.

Voor wie

In tegenstelling tot de traditionele Thaise massage is de Thaise oliemassage eenvoudig te leren. Daardoor is deze cursus voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk.

De docent

Tirza Bottema is de docent. Zij heeft al meer dan 30 jaar praktijkervaring in de Thaise yogamassage. In het verleden gaf ze ook intuïtieve massages en cursussen op de tafel maar al vrij snel is ze zich helemaal toe gaan leggen op de traditionele Thaise massage.   Bij de Thaise tafelmassage verenigt ze beiden. Tijdens de cursus Thaise tafelmassage maken we gebruik van een uitgebreid handboek maar wordt je tegelijkertijd uitgenodigd te vertrouwen op je gevoel en intuïtie. 

Praktische informatie

Docent: Tirza Bottema
Data: 19 t/m 21 april 2024
Lestijden: 10.30 - 17.30 uur
Kosten: € 450,-
Lokatie: Thai Dee, Schafterdijk 11, Valkenswaard
Deelname eisen: geen
Meenemen: 2 grote badhanddoeken + een kleine handdoek

Dit is inclusief:
♥ Kofie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met alle massage oefeningen

If you want to overnight in the neighborhood, there are many B&B's and airbnb's. Klick here for suggestions.

Other interesting specializations: Thai acupressure upper body - Touch therapy & Trauma releaseThai Chair massage