Thaise stoelmassage

Thaise stoelmassage cursus bij Thai Dee

Thaise stoelmassage cursus door Tirza Bottema bij Thaise massage opleiding Thai Dee.

Thaise stoelmassage

De populariteit van de Thaise stoelmassage groeit, en niet zonder reden. Thaise stoelmassage is een unieke variant en aanvulling op de gewone stoelmassage.

Wat maakt de Thaise stoelmassage zo bijzonder en effectief:
De combinatie van massage met acupressuur en aan de yoga ontleende strekkingen. Naast de ontspanning van de massage maak je hierdoor de spieren en gewrichten soepeler en activeer je de energiedoorstroming.

Daarnaast masseer je als masseur veel met je ellebogen. Met je ellebogen kun je als masseur heel relaxt spieren en acupressuurpunten op een diepere laag behandelen. Hierdoor is de massage effectiever en overbelast je als masseur niet snel je handen en duimen.

Wat leer je tijdens de cursus Thaise stoelmassage?

Tijdens deze tweedaagse training leer je een groot aantal strekkingen en andere Thaise massage technieken die de uitwerking van de gewone stoelmassage versterken. De aandacht ligt hierbij op hoofd, nek, schouders, rug en armen.

Na afloop ben je in staat om:

– Een Thaise stoelmassage van vijftien minuten tot een uur te geven.
_ De stoelmassage af te stemmen op de individuele behoeften van de ontvanger.
– Spierspanning en stress te verminderen.
– Middels strekkingen spieren en gewrichten soepeler te maken.
– Gebruik te maken van een goede lichaamsergonomie.
– Vanuit Metta (liefdevolle aandacht) te masseren.

Je neemt je eigen massagestoel mee. Lukt het niet om er een te regelen als je er zelf geen hebt, laat het even weten. Dan regelen wij een stoel voor je.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Zowel mensen met als zonder ervaring. Stoelmasseurs ervaren deze training als een heel mooie verdieping en aanvulling op hun gewone stoelmassage. 

Ben je al Thaise yogamassage masseur? De Thaise stoelmassage is perfect om mensen met stijve nek- en schouders die niet lang op de grond kunnen zitten te masseren. Voor mensen zonder massage ervaring is de Thaise stoelmassage een laagdrempelige manier om kennis te maken met masseren.

Praktische informatie

Erkend door: Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs
Docent: Tirza Bottema
Data: 9 & 10 juli 2022
Lestijden: 10.30-17.00 uur
Lokatie: Thai Dee, Schafterdijk 11, Valkenswaard
Prijs: € 275,-

Dit is inclusief:
♥ Kofie en thee
♥ Deelname certificaat
♥ Werkboek met alle Thaise stoelmassage oefeningen

Deze training wordt eenmaal per jaar gegeven. Wil je op herhaling? Dat kan voor slechts de helft van de prijs. Stuur dan een aanmelding via het contactformulier